Informujemy, iż nasz sklep internetowy wykorzystuje technologię plików cookies a jednocześnie nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w tych plikach (tzw. „ciasteczkach”).

Nowy produkt

2147483624 Przedmioty

Olej Rycynowy 100 ml

5,99 zł

Płatności
Płatności

Więcej informacji

INCI: Ricini Communis (Castor Seed Oil)

Kraj pochodzenia: Indie

Jakość: Farmaceutyczny (Rafinowany)

OPIS PRODUKTU :

Olej Rycynowy jest wytwarzany poprzez ekstrakcję oleju z nasion rącznika pospolitego.

Ma lekko żółtawy kolor  oraz lepką konsystencję w temperaturze pokojowej.

Nasz olej rycynowy ma wiele zalet, które są wymienione poniżej:

Nadaje się do ochrony i kondycjonowania skóry i włosów

Wspomaga wzrost włosów

Działa przeciwzapalnie

Przynosi ulgę przy artretyzmie i reumatyzmie

Jest pomocny podczas porodu

Ma świetne zastosowanie jako składnik wielu kosmetyków.

W przemyśle spożywczym jest dodatkiem do żywności.

Do użytku zewnętrznego.

3 innych produktów w tej samej kategorii:

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

  • Kupuj Zdrowo

    Jesteś Piękna !